De Vasjan Badkamer

Speciaal voor de jonge huizenkopers hebben we een badkamer serie ontwikkeld. De jonge huizenkoper die net een eerste koophuis heeft gekocht. Het maakt voor ons niet uit of dit huis nu een nieuwbouw huis is, of juist een klushuis. Deze badkamer is van ons, voor jou!

Waarom Vasjan?

De verhalen over de woningmarkt die vliegen je om de oren en eigenlijk zeggen ze allemaal het zelfde: Je moet snel beslissen, overbieden is niet gek en alles wordt alleen maar duurder. Voor de starter wordt het daardoor steeds moeilijker om een woning te vinden, een woning die naar smaak is ingericht is bijna zeldzaam. Voortman BKT is graag onderdeel van de oplossing voor dit probleem, door ervoor te zorgen dat we een badkamer kunnen aanbieden die

Voorselectie

De Vasjan badkamer bestaat uit een aantal vaste onderdelen die wij speciaal voor jou hebben samengesteld. Natuurlijk hoort hier een mooi, modern badkamer meubel bij. Deze is in verschillende kleuren leverbaar. Naast het meubel leveren we een douche, een ligbad en uiteraard een radiator. Tegenwoordig zijn alle badkamers ook voorzien van een toilet, dus ook deze is onderdeel van onze badkamer.

*Actieprijs is inclusief 13m2 Creppo Tegel en 22m2 witte tegel, zoals afgebeeld op de foto

Limited edition

Snel beslissen is voor deze actie nog steeds nodig, want de Vasjan Badkamer is een echte limited edition. Deze badkamerserie is speciaal voor jou samengesteld en bevat

Natuurlijk zijn er aanpassingen in de badkamer mogelijk. We bieden vele verschillende mogelijkheden voor je badkamer, we spreken dit graag eens met je door.

Contact

Met onze Vasjan Badkamer, weten we zeker dat we de perfecte badkamer kunnen bieden aan de jonge huizenkoper. Neem vooral eens contact op met onze adviseurs, om te kijken welke mogelijkheden we bieden voor jouw badkamer. We zien je graag in onze showroom!