De Vasjan Keuken

We hebben al aangegeven dat de Vasjan keuken ons nieuwe huismerk is. Door ons ontwikkeld, speciaal voor de jonge koper. Dus heb je net je eerste woning gekocht, of het nou voor nieuwbouw of verbouw is, dan is deze keukenserie echt wat voor jou!

Waarom Vasjan?

In deze overspannen woningmarkt, is alles al duur genoeg. Waar je vaak al veel eigen geld moet hebben om een woning te kunnen kopen, heb je tegenwoordig ook een flinke duit nodig om een verbouwing te betalen. Bij Voortman vinden we dat dat ook anders moet kunnen. Met de situatie van de jonge huizenkoper in gedachten, hebben we een aantal voorwaarden vastgesteld waar de Vasjan Keuken volgens ons aan moet voldoen:

Voorselectie

We hebben een voorselectie gemaakt van gewenste kleuren en materialen. In onze showroom vind je de witte, moderne keuken. Deze is semi-greeploos uitgevoerd, maar is ook met greep verkrijgbaar. De keuken is standaard uitgevoerd met een prachtig stenen blad, waarmee de luxe uitstraling nog eens wordt benadrukt.

Elke 10e koper krijgt een gratis heetwaterkraan

Limited edition

Je moet er snel bij zijn, want de Vasjan keuken heeft slechts een beperkte oplage. Van deze keuken zijn slechts 50 stuks beschikbaar, die speciaal voor ons worden geproduceerd. We zorgen daarnaast ook nog eens voor geweldige voorwaarden

Er zijn meerdere apparaat pakketten mogelijk, wil je toch graag een ander merk apparatuur dan kunnen we dit tegen een meerprijs voor je aanpassen.

Contact

We zijn ervan overtuigd dat we de ideale keuken hebben ontwikkeld voor de jonge woningkoper en delen dit graag met je. Wil jij meer weten over onze Vasjan Keuken? Neem dan vooral contact met ons op. Samen met onze keuken adviseur kun je dan de mogelijkheden bekijken en de keuken voor je uitwerken. Graag tot ziens in onze showroom!