Voortman BKT

Met het 65 jarig bestaan van Voortman Pesse, kunnen we wel zeggen dat we een begrip in de regio zijn geworden! Waar het ooit is begonnen met bouwmaterialen, hebben we ons assortiment door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Eigenlijk is het enige dat altijd hetzelfde is gebleven, onze prachtlocatie in Pesse.

De wereld is veranderd, maar Voortman Pesse ook!

Voortman Buitenleven

Onderdeel van deze verandering is Voortman Badkamers, Keukens en Tegels, waar wij al vele jaren onze klanten voorzien van kwalitatief goede keukens en de beste service. Daarnaast hebben we ook Voortman Buitenleven opgezet, waar we je kunnen voorzien van de mooiste tuinmeubelen, barbecues én meer!

Klantbehoefte

Terug naar Voortman Badkamers, Keukens en Tegels. We hebben de afgelopen tijd gekeken hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen en waar de behoefte ligt wanneer het gaat om badkamers en keukens. Zo zijn er producten ontwikkeld speciaal voor jou!

Voor de jeugd

Een keuken en een badkamer met een eigen naam: De “Vasjan Keuken en Vasjan Badkamer “

Ontworpen door onze eigen Albert Staal, met dank aan de jarenlange ervaring die we hebben in onze branche. We zijn er dan ook van overtuigd dat we met deze serie, perfect aansluiting vinden bij wat onze klanten zoeken.

Vasjan?

Maar waar komt nou die naam Vasjan vandaan Deze naam komt voort uit het verleden van het bedrijf Voortman en de huidige eigenaar Albert Staal en zijn kinderen. V staat voor Voortman en AS voor Albert Staal en zijn zonen Al-jan en Juli-jan maken de Vasjan als naam voor beide producten.

Tekentafel

De mooie oude tekentafel symboliseert het ontwerpen van alle mooie opstellingen die er de afgelopen periodes op deze locatie zijn gemaakt. En uiteraard staat het ook voor alle pracht-opstellingen die we in de toekomst nog voor je mogen maken.

Scherpe prijs

De Vasjan badkamer en Vasjan keuken zijn speciaal ontworpen en scherp in de markt gezet. Dit mede om de jeugd nog beter te bereiken zodat wij ook met deze doelgroep vele jaren vooruit kunnen.